пʼятницю, 1 травня 2015 р.

Квітень 2015: пробудження сили

Квітень виявився багатим на враження. Наприкінці місяця думки працювали лише в одному напрямку, і він був далеким від вишивки. Коли цікаво, що займало мене весь цей час і у що воно вилилось, то вам на сайт "Своєрідного кола".
Та все ж таки у вишивальному сенсі квітень теж був продуктивним!

По-перше, закінчила і оформила мій улюблений маяк. По-друге, розпочала новий процес, що це буде, не скажу, але версії на розгляд приймаються. Ось вам фрагментик

По-третє, майже закінчила ще один аркуш схеми мого довгобуду. Я його повільно, але впевнено колупаю. За цей час встигла багато чого усвідомити. Наприклад, те, що не скоро візьмусь за подібну за обсягом роботу. Або те, що китайські снапи — це фігня. Більше не тримають так добре, як спочатку. А до прямокутної рами я вже звикла... Одна надія, коли дошию цей фрагмент, посуну канву, і зажимами прихоплю шмат вишитого полотна. Тоді воно ще більш-менш триматиме. Але насправді хочеться ще одні фірмові ку-снапи. Заходжу на інтернет-сайти, дивлюсь на ціну, зітхаю і закриваю сторінку.
Було
Стало
Дякую, що зазираєте до мене:) Хай буде з вами Сила:)

6 коментарів:

  1. Від маяку і козаків у захваті!!!
    На фірмові ку-снапи також облизуюсь і картаюсь, що раніше не наважилась на них...
    А от щодо розпочатої вишивки: мені здається, що то чиїсь ручки якісь листочки тримають :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую))
      щодо нового процесу загадково промовчу. але руки там є, да:)

      Видалити
  2. Маяк шикарний, так люблю Діменшн і його досконалі схеми!
    А від козаків сила віє - так тримати і не закидати таку красу надовго!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, в запасі ще є набори від Діма, з нетерпінням якийсь хочеться розпочати. Але оскільки я більше двох процесів не починаю, то треба закінчити отой секретний:)
      Козаків же не закидую, вже вишиваю другу половину

      Видалити
  3. Дякую, що ділитеся з нами своїми чудовими роботами. Чудовий маяк (я фанат Діма), гарни козакі. Мені здається, що на новому процесі чиїсь руки тримають музичний інструмент (бандуру?). Але він чомусь зелений. :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую за увагу до моєї скромної творчості:) Музичний інструмент таки присутній у новій роботі! Щодо зеленого, то так на фото вийшло (а може, монітор ще додав зелені).
      Дуже хочу до кінця місяця завершити, але не знаю, чи встигну.

      Видалити