середу, 8 липня 2015 р.

Бджолиний пінкіп-месенджер

Пам’ятаєте моїх нещодавніх бджіл? Думала я, думала, що б з них зробити. Дівчата радили сумку, та й сама уже схилялась до цього варіанту. А ще була ідея годинника. Та раптом пазл склався геть інакше.
 

Вирішила зробити звичайний пінкіп, тим більше що досвіду ще такого не було. Але ж все має бути вперше:) Основу підходящого діаметру замовила в Епіцентрі у багетці. Таким чином, круг з ДСП (чи з чого там роблять задники) діаметром 24 см обійшовся мені у 4 грн 5 копійок. Ще один круг, вже картонний, вирізала з коробки з-під піци (довелось з’їсти піцу, чого не зробиш заради мистецтва!) Тканину для задника, якого все одно ніхто не побачить, узяла з того, що було вдома. Колись я з цієї тканини робила підкладку для чохла


Задник, якого ніхто не побачить
Зшила обидві частинки пінкіпа і постала проблема декорувати край. На щастя, я встигла у крамницю з фурнітурою за 15 хвилин до закриття і купила, як на мене, підходящий товстенький шнур, яким, власне, і оздобила край пінкіпа. 

Все було би добре, але я не я, коли щось не зіпсую. Так і тут, не додивилась, в результаті, місце закріплення шнура і петля — не чітко над верхом картинки, а тому квадратики канви трохи криво лежать відносно стіни. Ех(( На щастя, здалеку цього не видно, картинка від незначного повороту теж не постраждала. 
Уже повісивши пінкіп на стіну для фото, подумала, що на нього можна чіпляти записочки. Такий собі бджолиний месенджер. Отже, якась навіть функціональність вийшла, а не лише картинка, що радує око:) Залюбки послухаю ваші відгуки, а головне, поради, як гарно закріплювати край шнура. Дякую, що заходите!

7 коментарів: