пʼятницю, 12 січня 2018 р.

Гарбузова панночка і Дівчинка з курчатами

Сьогодні я хочу показати дві нові схеми, знову за ілюстраціями Світлани Балух. Цього разу це дівчата, в кожної з яких свій характер і своя історія...
художниця Світлана Балух
Художниця Світлана Балух

Гарбузова панночка. Так назвала я цю дівчинку. Цікаво, що ілюстрація художниці має назву "Не для тебе мама квіточку ростила..." Власне, навіть не знаючи цього, а лише дивлячись на цю кокетку, можна здогадатись, що панночка має норовливу вдачу. Он скільки гарбузів приготувала для залицяльників!))

Гарбузова панночка
Курчатка. Бездонні сині очі, якась дитяча безспосередність і відкритість. Розкішний зелений вінок. Замріяний погляд. Про що думає ця юна дівчина? Може, гадає, чи йтиме сьогодні той сором'язливий і симпатичний парубок її вулицею, той, в якого кілька днів тому вітер звіяв на її подвір'я капелюха...

Курчатка
Для обох схем я рекомендую яскраво-блакитну основу. Якщо ви не маєте нічого проти Аїди, то можна взяти Zweigart Stern-Aida 3706/5142 Aqua, Alaskan Blue (14 каунт). 
Щодо рівномірки, то вибір можна зупинити на Lugana 25 ct такого ж кольору (щоправда, знову ж таки, каунт крупний)
Або ж проявити творчість і пофарбувати тканину, вишивати на якій ви звикли, власноруч! 
Тепер до параметрів схем. Обидві в розмірі 140 на 140 хрестиків. В обох використовуються хрестик в одну і дві нитки, напівхрестик, бекстітч (лічильний на 99%), французькі вузлики і бісер. Кольорів використано 43 (включаючи 3 бленди) в "Гарбузовій панночці" і 39 (включаючи 2 бленди) в "Курчатках". Палітра DMC, але можна використовувати Peri, які значно дешевші, а при цьому по якості вигідно відрізняються від китайських СХС, до того ж Peri не синтетика, а бавовна. 
Схеми у форматі PDF доступні до продажу, щоб купити їх, ви можете зв'язатись зі мною через контактну форму в цьому блозі.  


Немає коментарів:

Дописати коментар