четвер, 28 липня 2016 р.

Третій рік рахую хрестики

Курчат рахують восени, а я свої вишиті роботи — у липні. Бо саме влітку три роки тому я вперше спробувала вишивку хрестиком, і з того часу пропала. А може, не пропала, а навпаки, знайшла себе в цьому виді творчості.


Тож, за традицією, колаж! Роботи, які вишиті протягом року. Хоча "Козаки" (за схемою з журналу "Настуня") вишивались значно довше. Та саме взимку 2016 я поставила завершальну крапку, тобто хрестик в цій картині.
Також, підбиваючи підсумок, скажу, що за наборами в цьому році вишито дві роботи — "Весняна Україна" від "Леді" і "Білий букет" від "Мережки". За чужими авторськими схемами — 4 картини: "Закохані папужки" (Світлана Січкар) і триптих "Кістки" (Марія Семенова). 4 роботи за власними схемами: чохол для рідера "Несе Галя воду", "Зимовий сон Кульбабки" (з неї художниця Катя Дудник, за чиєю ілюстрацією я й зробила цю схему, пошила милу подушку), "Ти — мій маяк" і "Магія глини". І бонусом — дві дрібнички: гольничка-смітничок з півником, якою я активно користуюсь для збору хвостиків ниток, і закладка-пір'їнка за набором Luca-S.
Незважаючи на те, що мене дуже захопила схемотворчість, я продовжую залюбки вишивати, адже зараз кращого способу відпочити і розвантажити психіку — придумати й годі!
Дякую, що зазираєте до мене в блог. Всім натхнення і приємних хвилин за улюбленим хобі!

2 коментарі: