середу, 13 липня 2016 р.

Відьмочка і чарівно-синя цукерочка

Обіцяні новинки і новини!
Продовжую створювати схеми за ілюстраціями Каті Дудник. Її роботи — невичерпне джерело натхнення для мене. От і сьогодні хочу презентувати чергову схему з цієї серії.
Але зроблю це одночасно з оголошенням розіграшу, що сьогодні я запустила у своїй групі ВК.



Синій колір — жіноча стихія. Глибокий, таємничий, мов сутінки чи глибокі води гірського озера... Синій колір — активізує усі наші жіночі чари, вивільняє інтуїцію і загострює відчуття... Група "Кульбабчине натхнення" разом з Товарами для рукоділля від Місіс Fox і українською натуральною еко-косметикою ZILLYAприготували для вас, дівчата, справді чарівну цукерочку за унікальним рецептом.

Отже, інгредієнти:
1. Авторська схема Олександри Сергієнко "Відьмочка" (за ілюстрацією Каті Дудник).
2. Відріз тканини, пофарбованої вручну спеціально для вишивки за цією схемою (Linda від Zweigart, тканину фарбувала Тетяна Супрун).
3. Золотисті бісер Mill Hill і нитки Kreinik для вишивки "Відьмочки".
4. Книга з серії "Золота колекція української вишивки", випуск, присвячений синьому кольору — джерело натхнення і естетичної насолоди.
5. Розмальовка-антистрес "Магія".
6. Чарівний крем Азазелло для догляду за обличчям (унікальний продукт, перевірила на собі!)

Умови участі
1.Бути учасницею груп:
https://new.vk.com/coolbabka_ua
https://new.vk.com/rukodelie_mrs_fox
https://new.vk.com/cosmezillya
2. Зробити репост даного запису собі на стіну і не видаляти його до кінця розіграшу.
3. Дочекатись 31 липня, коли за допомогою додатка, випадковим чином буде визначено переможницю.

ВАЖЛИВО:
Поштова пересилка головного призу в межах України — за рахунок організаторів. У випадку, якщо рандом спершу обере чарівницю з будь-якої іншої країни, вона отримає "втішний" приз — схему "Відьмочка" у форматі PDF. Кількість таких "втішних" призів необмежена (все залежатиме від волі рандома:))
Фейкові сторінки, сторінки для розіграшів і сторінки дівчат, що не захоплюються рукоділлям (вишивкою), — участі в розіграші не беруть!
Більше того, всі учасники розіграшу отримають 10%-знижку на покупку моїх схем. Скористатись знижкою можна буде до 7.08.2016.

А тепер — кілька слів про саму схему "Відьмочка". Розмір у хрестиках: 199 х 139. Кольорів у палітрі DMC 56 (в тому числі 9 змішаних) + 1 колір металіка. Стібки: хрестик, напівхрестик, 3/4 хрест, бекстіч, французькі вузлики. Канва рекомендується темно-синя. Схема доступна до продажу, кому цікаво і хто не вірить в рандом — пишіть мені прямо зараз, не чекаючи завершення розіграшу.
Художниця Катя Дудник
Процес схемотворчості
Відьмочка
 Бажаю всім чарівного настрою, натхнення і кохання!


2 коментарі:

  1. класна цукерочка!!! книгу я таку маю- то ж хай удача посміхнеться комусь із дівчаток)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вже навіть розгледіла, що в книзі є твої роботи, Олю! Чарівниця ти:)

      Видалити