четвер, 18 лютого 2016 р.

Цілуй мене! (схема і вишивка)

Я не завжди одразу показую створені схеми тут, у блозі. Часом виходить так, що вже й вишивка готова, а я тільки доходжу до презентації схеми.

Так і з цим поцілунком за Євгенією Гапчинською трапилось. Сама картинка зачепила мене з декількох причин. По-перше, тут зображена закохана парочка, по-друге, парочка доволі цікаво вдягнена, мені було цікаво малювати схему. По-третє, це просто позитивний і добрий сюжет.
Процес схемотворчості
Рекомендована канва сіро-блакитна
Розмір у хрестиках: 150 х 200
34 кольори ДМС (в тому числі 2 змішаних)
Хрестик, 3/4 хрестик (на руках), бек, французькі вузлики 
СХЕМА НЕ ПРОДАЄТЬСЯ
"Цілуй мене!"
Отже, "Цілуй мене!" або "Цьомчики", як назвала вишивку Олена Синичкіна, яка вже не тільки вишила закоханих, а й встигла їх оформити. З радістю ділюсь із вами! І з дозволи Олени, процитую її враження, які вона залишила у моїй групі Вконтакті:
"Отже, канва сірувато-блакитного кольору українського виробництва, приблизно 16 каунт, нитки гамма (тут трохи змухлювала, але підбір майже ідеально відповідає дмс) та дмс. Розмір без рами - 26 х 32 см, із рамою - 35 х 42 см. Процес від отримання схеми до фінального хрестика приніс масу задоволення. Трохи довелося помучитися з оформленням: шукала багет аж у трьох багетках (що для мене зовсім не притаманно). При цьому нічого із задумок втілюватися не хотілось. Не підходили здавалося б ідеальні багети,  парочку паспарту теж "забракувала". У результаті обрала такий от "малахітовий" багет, чим цілком і повністю задоволена".
Вишила Олена Синичкіна

3 коментарі: