суботу, 14 листопада 2015 р.

Білий букет

Нещодавно я вишила одну з нових розробок ТМ "Мережка"  — жасмін у вазі. Це перший мій досвід першого відшиву (даруйте за тавтологію) для фірми. Деякий час робота не була оформленою, але раптом я зрозуміла, кому я хочу її подарувати, і поспішила в багетку!


Я люблю квіти, і скрін букету мені одразу дуже сподобався. Та я трошки побоювалась, що світлі відтінки буде вишивати нудно. Але, на диво і на щастя, я помилялась. Квіти вишились на одному подиху. А найбільше мені сподобалась ваза, зокрема, бек люрексом!

Жасмін росте у моєї бабусі в селі. Два високих і густих кущі біля хати, в яких горобці влаштовують концерти. Власне, з думками про той бабусин жасмін я й сідала щоразу за цю роботу. Тож цілком логічно і природньо було подарувати картину моїй бабусі Раї. Що я й зробила, з нагоди дня народження.
Багет обрала моментально. Мені запропонували два варіанта, обидва хороші по-своєму. Та обираючи між світлим ніжним і зеленим яскраво-соковитим, я зупинилась на другому.
Попереду зима, і бабуся мало виходитиме з хати, вже здоров'я не те, на жаль. А свіжа зелень радуватиме око і нагадуватиме про весняне тепло, яке неодмінно приходить після будь-якої, навіть найдовшої і найлютішої зими.

Хороші фото зробити не вдалося, геть не було часу, щоб когось просити, а мильниця моя, я вже в цьому переконалась, не здатна добре фотати вишивку... Та й скло цього разу я поставила звичайне, бо антиблік дещо з'їдав блиск люрекса.
А загалом тішуся роботою і оформленням! Це третя вишивка від "Мережки" (до того була "Колискова для синочка" і "Казковий сад"), і знову я впевнена, що далі буде!

10 коментарів:

  1. Ой, Саша! Получилось просто волшебно!

    ВідповістиВидалити
  2. Оформления дійсно дуже гармонійно вийшло! Я також люблю цей корейський багет, він виглядає як подвійний, за рахунок білої смужки в середені, також він буває різних кольорів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Навіть і не знаю, чий то багет, але ти права, він ідеально підійшов!

      Видалити
  3. дуже гарно!!! цікаво так- вишивати для розробника...

    ВідповістиВидалити
  4. Краса! Запах жасміну обожнюю, букет вийшов прекрасний!

    ВідповістиВидалити