середу, 4 листопада 2015 р.

Я вмію творити чудеса!

Ні, це не манія величності. Ні, я не фея і не ельфійка. Так просто називається моя схема за ілюстрацією Євгенії Гапчинської. А дивлячись на вишиту Ліаною Ковальчук по цій схемі роботу, я можу лише захоплено зітхати: "Чудеса!"
Вишивка і фото Ліани Ковальчук

Коли Ліана запропонувала мені кілька ілюстрацій Гапчинської на вибір, я майже одразу зупинилась на цій дівчині. Мене просто заворожив її вінок, і, мушу зізнатись, квіти малювались натхненно.
Малюнок Євгенії Гапчинської
Найбільше я переймалась за пір'їнки, які літають навколо маленької чарівниці. Боялась, що загубляться на фоні. Та тепер бачу, що хвилювалась даремно.
Вишивка і фото Ліани Ковальчук
Ліана внесла трохи змін у схему вже під час вишивки. Напис зробила українською, бантик — кордингом. Додала бек на маєчку і взяла темніші нитки беку на губках і трояндах. Мені надзвичайно подобається те, що вийшло в результаті, і я страшенно рада, що взялась за цю розробку. Якби не Ліана, я й не подумала би глянути у бік Гапчинської, бо доволі спокійно ставлюсь до її ілюстрацій. Та поки розробляла схему, встигла закохатись в це янголятко з квітами і пташками.
Вишивка і фото Ліани Ковальчук
СХЕМА НЕ ПРОДАЄТЬСЯ.
Процес створення схеми

139х199 хрестиків
32 відтінки DMC (в тому числі 4 змішаних)
Я вмію творити чудеса! (схема Олександри Сергієнко
за ілюстрацією Євгенії Гапчинської)
Отже, досить інтриг, ось наша з Ліаною красуня! Вже не в програмі пікселями, а на Белфасті ниточками!
Вишила Ліана Ковальчук
за схемою Олександри Сергієнко
Друзі, дякую, що завітали і розділили зі мною радість творчості і втілення чудес!

7 коментарів:

  1. Дякую Олександрі за чудову можливість доторкнутися до такого невмовірного дива! Працювали над вишивкою разом з моїм чоловіком Вячеславом, побачивши цю красу, він в мене ії періодично "викрадав" на деякий час. Це тільки додало швидкості в виканнані. Суцільний позитив!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. і я не втомлююсь тобі дякувати, що запропонувала мені цю ілюстрацію і повірила в мої сили:)

      Видалити
  2. Совісті у тебе нема, я тобі скажу.(( Схему-дражнилку зробила і все(( Так і хочеться тобі язика показати! Ух блін! )))))

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарно! Люблю діточок Гапчинської, схема і вишивка чудові!!!

    ВідповістиВидалити