понеділок, 30 листопада 2015 р.

Листопад 2015: розчарування і надії

Останній день осені похмурий і тьмяний. Хоч натхнення і нема, а проте треба відзвітувати, як минув мій вишивальний місяць.

В очікуванні сонця вже більше тижня тримаю в себе чарівну Хільду, яку вишила Олена Коваль. Якщо не дочекаюсь, то доведеться сфотати вже хоча би якось. Бо треба ж і вам показати цю красунечку! І відправляти руду бешкетницю додому, бо вона у мене загостювалась уже і скучила за Оленою:)
Вишивку за мотивами Гапчинської від Ліани Ковальчук я вам уже показувала, а от Ліляна Софронюк зараз вишиває Короля рожевих чайок.
Король рожевих чайок, вишиває Ліляна Софронюк
Король рожевих чайок, вишиває Ліляна Софронюк
Що стосується моїх вишивок, то саме з однією з них пов'язані мої найбільші розчарування. Поки не можу показати роботу повністю, та, сподіваюсь, колись все ж таки зроблю це. Бо робота вже давно готова і дуже хочеться поділитись. Перше фото — фрагмент цієї секретної вишивки.
Зате можу показати невеличкий прогрес у моєму довгобуді. Я зрозуміла, що не закінчу козаків до нового року, видохнула і дозволила собі не квапитись, а отримувати задоволення. Задоволення, треба сказати, дещо сумнівне. Вкотре переконалась, що схема, отримана методом прогону (навіть підчищена і підредагована), — вишивається не так приємно, як намальована вручну. Але я таки доб'ю цю роботу. А поки що — так.
Було
Стало
Дякую, що заходите читати мої новини і особливо дякую — за підтримку, від якої розправляються крила! Хай вам щастить, друзі!

6 коментарів:

  1. Саша, хай Хільда гостює скількі потрібно. Хай дочекається сонечка и створит фотосесію щоб усіх приголомшити!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. добре, я тоді ще трошки потримаю її! а то в нас як не мжичка - так туман, як не туман — то мряка:)

      Видалити
  2. Насправді воно дуже допомагає, отак видохнути. Після того, як припиняєш гнатись, вишивання краще йде, по собі знаю))) Бо із задоволенням це робиш. Натхнення тобі!!! І добити все ж тих козаків!))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. яки я тільки їх вишивала, то вже вишила би... а то в мене постійно є якийсь процес, та ще й страшно секретний))) ну нічого, скоро все покажу.))

      Видалити
    2. хм, страшно секретний - це цікаво))) це ти знову безсонні очі мені готуєш?))))))

      Видалити
    3. не факт, може, не сподобаються мої секретики, це ж таке)))) просто це до конкурсу, а тому не можу палитись поки ;)

      Видалити