понеділок, 19 жовтня 2015 р.

Натурниця за мотивами акварелі Т. Шевченка (відшив)


Нарешті можу показати вам вишиту "Натурницю" по Т. Шевченку! Наталка Олексишина прислала мені свою роботу, щоб я могла її побачити на власні очі.

Натурниця, за мотивами акварелі Т.Шевченка
(дизайнер схеми Олександра Сергієнко (Кульбабка), вишивала Наталя Олексишина)
Наживо вона виглядає значно цікавіше, ніж на фото. Мені сподобалось, як вийшла в результаті тканина, шкіра, фон. У своєму блозі Наталка ділилась враженнями в процесі роботи. Виявилось, що натурниця має норовливий характер, і вишивка йшла спершу не дуже легко, часом доводилось пороти помилки. Та навіть зараз я помітила три рожевих хрестики на пальчику ноги. Все одно останнє слово за нею вийшло!
Як завжди, з нетерпінням чекатиму на фото оформленої роботи, а поки відправляю строптиву панянку назад до Київа. І повідомляю, що схему "Натурниці" тепер можна придбати в мене. Нагадую, що розмір схеми 120 х 95 хрестиків, використано 52 кольори DMC (в т.ч. 8 змішаних). З технік — хрестик, бек. До речі, Наталчин відшив — нитками СХС.





2 коментарі:

  1. Дівчатка, не відмовляйте собі в задоволенні! Хоч і ккапризуля вона, але повірте - воно того варте! Дійсно, в реальності картинка виглядає набагато-набагато краще!

    P.S. Дякую за відгук, Сашо!
    А три хрестики неодмінно виправлю!))

    ВідповістиВидалити