пʼятницю, 7 серпня 2015 р.

Подарунок до Дня Незалежності. Схема "Тризуб"

До свят є сенс готуватись завчасно. Отже, і я презентую схему-подарунок не на День Незалежності, а трохи заздалегідь.


Цього року, як і минулого, свято Незалежності значно гостріше сприйматиметься українцями. І нікому не треба пояснювати, чому так. Влітку 2014 Запоріжжя було синьо-жовтим: з багатьох вікон, балконів і автомобілів було видно національні прапори. Зараз ми вже дещо втомились і до багатьох речей звикли. Люди ж бо звикають до усього. Навіть засинати під звуки обстрілів. Що вже казати про такі дрібниці, як бути "всього лише" прифронтовою зоною. За якихось 200 км — пекло. А в нас — хіба що спека.
Пишу ці рядки з гірким сумом. Ніколи не думала, що подібне можливе в Україні. Але, на жаль, гібридна і паскудна війна — наша реальність. Тому, за влучним висловом когось із знайомих, кольори українського прапора і наша державна символіка для нас зараз наче вітаміни знесиленому організму.
Коли робиш все, що від тебе залежить, і вже не знаєш, що зробити ще, — лишається тільки берегти спокій. Хто вірить — молиться, хто вірить по-своєму — медитує, хтось просто подумки бажає Україні перемоги і довгоочікуваного миру! Мріяти під вишивку — чудовий вибір, правда, дівчата?

Процес створення схеми
Схема "Тризуб" від Кульбабки
Ось тут можна завантажити схему, яку я дарую всім українським вишивальницям. Хай живе і квітне наша Україна!  

4 коментарі:

  1. Так, ще раз наголошую, що ти розумниця велика! Вітаю зі створенням такої чудової схеми!
    Дійсно, дуже моторошно від того, що відбувається в нашій любій Україні... Таке враження, що відкрилася скриня Пандри... Не можна будувати ніякі плани на майбутнє, не можу спати спокійно, бо не знаю, що може трапитися кожної миті, хвилююсь за дітей... Але я дуже вірю, що все буде добре! "Боріться і поборите, бо Бог з вами..."



    ВідповістиВидалити
  2. Зі святом! Дякую за чудову схему, в цьому році вже пізно вишивати, але наступного обовязково. Щастя і волі нашій любій Україні!!!! Вірю у краще)

    ВідповістиВидалити