середу, 22 квітня 2015 р.

Dimensions 35068, Dawn Of A New Day (Світанок нового дня)

Один з найприємніших сюжетів на тему маяків, що я колись бачила: Dimensions 35068, Dawn Of A New Day (Світанок нового дня).
Вишивальницям не треба пояснювати, що означає маяк. Зазвичай його вишивають на здійснення якогось бажання. Хорошим символом також є вітрильник, що впевнено долає простір моря, кажуть, він приносить удачу. Взагалі у цьому сюжеті мені подобається все. Назва, що дає надію і відкриває нові можливості. Спокійні води моря, що сповнюють внутрішньою силою. Барви неба і простір, який відчувається в картині, хочеться розправити крила, як один з тих мартинів у хмарах і долати власні висоти. Навіть ромашки на передньому плані — для мене не просто квіти, а теж символ, що робить цю вишивку дуже особистою.
Практично вся картина вишивається в одну нитку (кілька хрестиків у дві нитки на даху будиночка і на маяку). Багато напівхреста, за рахунок цього робота просувалась дуже швидко. Французькі вузлики, згідно схеми, вишивала у 4 нитки, вони вийшли товстенькі і тугенькі. Незашитий простір і тонкі хрестики створюють легкий акварельний ефект. 
Це мій другий набір від Dimensions, я закохалась у цього виробника ще після ведмедиків, а ця робота лише посилила мою любов. У запасах є кілька наборів цієї фірми. Залюбки їх вишиватиму в подальшому. Ну, а цей маячок... Сподіваюсь, його магічна сила спрацює. 









Оформила дещо неочікувано. Зелень паспарту і багету зробила картину теплою. На жаль, поки не маю кращих фото (взагалі біда з фотографуванням робіт...)



І за традицією, можна подивитись процес народження картини, з найпершого хрестика.

5 коментарів:

  1. Дуже кльово вийшло! Якось так світло і ніжно! Бач, яка ти умничка-розумничка, не то, що я, лінтяйка, мій і досі у довгобудові(( Дуже добре вийшло!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ця робота дуже легка. Напівхрестик, багато білого простору...Тому і швидко
      Але ти не затягуй, в тебе теж дуже гарний маячок!

      Видалити
  2. Гарно, ніжно. Взагалі приємно стежити за вашою роботою

    ВідповістиВидалити
  3. Сашуль, а від мене тобі нагородка! Заходь, почитай у мене)))

    ВідповістиВидалити