четвер, 9 квітня 2015 р.

Виноградні фантазії. Вишивальний міні-органайзер

Дещо не в хронологічному порядку презентую свої роботи. Цей органайзер мав іти після однієї сумочки, яка вже давно готова, та до неї все ніяк не придумаю ремінець. А поділитись чимось уже хочеться. В чернетках давно висить мій органайзер. Тому покажу:)


Чарує мене фіолетово-рожево-бузкова гама, не можу зупинитись. Та й тканини трохи лишилось (від сумочки, про яку буде згодом:)). Тож втілила одну свою давню задумку в рамках рукодільного конкурса на жіночому форумі. Як часто в мене буває, почала робити чернетку, а потім глянула, що виходить нічогенько, і вирішила доробити, тож довелося надолужувати пропущені етапи і нагадало це мені поклейку шпалер крізь шпарину у дверях. Але нічого. Я впоралась. І навіть майже задоволена. Хоча не завадить повторити цей виріб вже у нормальній послідовності дій:) Поки презентую те, що є!

Отже, міні-органайзер, розміром з компакт-диск. Основну тканину і ніжно-бузкову з листячком ви незабаром побачите в одній з наступних публікацій, рожеву — бачили тут. Прозорі вузькі кишенькі для змінної смужки картону, на якій можна писати позначки, вирізала зі старого круга для купання. Познайомилась також із фетром, з якого я зробила виноград. Застібка — пришивна кнопочка. Органайзер розрахований на 10 відтінків (10 ґудзиків), хвостики пасмочок заправляються в рожеві кишеньки, і нічого не брудниться.
Зручно користуватись подібним органайзером, коли хочеш узяти невеличку вишивку на роботу (повишивати в обідню перерву) або в поліклінику, якщо знаєш, що годину сидітимеш у черзі. Для об’єму використала синтепон, тож органайзер можна також використовувати як дорожну гольничку.

Ще не випробувала в роботі свій органайзер, потрібен якийсь міні-процесик:) Але наразі натхненно вишивається Маяк, а вечорами — Козак:) 

Немає коментарів:

Дописати коментар