неділю, 8 липня 2018 р.

Три дідусики

Сьогодні я хочу показати вишитими своїх дідусиків.


Нагадаю, що схеми я створювала за мотивами персонажів Світлани Балух. Два дідуся були намальовані ще взимку, а один оце — в травні. А оскільки я люблю не лише творити схеми, а й вишивати по ним, то не втрималась від спокуси вишити компанію дідусиків собі!




Вогонь-дідо з годівничками — перший вишитий з цієї трійці. Найцікавіше вишивати було капелюха, воно й не дивно. Схема ця цікава завдяки китицям, які створюють об'ємний ефект. Цей дідусик підгодовує зимових пташок і взагалі справляє враження доброго ґазди. Приносить у хату — добробут і гаразди:)




Другим я вишивала Хитродіда або ж Гостролиста. Це маленький такий лісовичок, що хитро мружиться, сидячи на камінці, і усміхається у свої довгі вуса. Про що він думає? Мені здається, він знає якісь секрети і чарівництва!




І нарешті Свербивус, дуже щирий, добрий, з гніздечком на голові та довжелезною люлькою. Він такий спокійний і розслаблений, відпочиває на колоді, слухає співи пташок і просто насолоджується життям!


Мої дідусики вишиті нитками Peri на рівномірці Linda 27 Zweigart сіро-коричневій. Про тканину можу сказати, що це дуже комфортна для роботи рівномірка з крупним каунтом. Єдиний її недолік — дуже осипаються края. Але я за це ніколи не переймаюсь. А ниточки Peri мене цілковито влаштовують по співвідношенню цни-якості.
Пізніше відправлю дідусиків до багетки, і обов'язково привезу до Києва на виставку HandMade Expo, на стенд Хитрої синиці. Буду рада побачитись! Схеми — я нагадую — можна купити:)

3 коментарі: