понеділок, 3 липня 2017 р.

Друзі (схема)

Творча криза минула! І це дуже добре, бо назбиралось багато "хвостів", які стараюсь потроху ліквідувати. Залюбки покажу нову схему за мотивами ілюстрації Каті Дудник.


Це вже п'ята схема за роботами Каті. Світ її картин заворожує, і ти ніби потрапляєш у казку. Часом мені здається, що персонажі цих сюжетів — це навіть не діти, а дорослі, які зуміли зберегти зв'язок з дивовижним всесвітом фантазій, в якому можливо все!
Наприклад, потоваришувати з жирафою і прогулятись разом з нею осіннім парком, в якому так виразно пахне листям і дощем.
Процес створення схеми
Друзі
Розмір цієї схеми у хрестиках: 100 x 121. Використано 38 відтінків DMC, з них 7 змішаних. Для створення об'єму я використовувала напівхрестик в одну і дві нитки (на скріншоті цього не видно). Рекомендую брати основу світлих теплих відтінків, наприклад, кремову.
Якщо вам сподобалась схема "Друзі", ви можете зв'язатись зі мною, скориставшись контактною формою вгорі сторінки. Шанувальникам творчості Каті Дудник нагадую, що ви можете також переглянути схеми: Зимовий сон Кульбабки, Вишенька, Маленький Будда і Відьмочка. Бажаю приємної вишивки, і нехай ваша внутрішня дитина буде щаслива і натхненна!:)

Немає коментарів:

Дописати коментар