понеділок, 13 лютого 2017 р.

Двоє (схема)

Не навмисно, але так співпало, що напередодні Дня закоханих презентую схему про кохання.
Художник Олег Шупляк
Це друга моя розробка за мотивами картини Олега Шупляка. Першою була Берегиня, за перший готовий відшив якої я з захопленням зараз покажу:
Вишила Світлана Дудченко
Схема "Двоє" — теж картина-ілюзія. Подвійний портрет закоханої пари. Коли дивлюсь на цю картину, у голові грає пісня з фільму Тараса Химича "Жива", яку виконав Сашко Положинський. Дуже часто вишивальні схеми "про любов" якісь надто пасторальні, не побоюсь цього слова, "мімімішні". Це не погано, але не завжди хочеться мультяшних сюжетів чи надмірної патоки. Тож ця картина пана Олега мене привабила своєю лаконічнісню, відсутністю зайвих деталей і в той же час глибиною кольору, а також якоюсь своєю потаємною історією.
Що то за історія — додумає кожна вишивальниця, яка візьметься за мою схему. Я ж можу лише побажати, щоб ваші історії кохання, любі дівчата, були тільки щасливими.
Процес створення схеми
Тепер щодо характеристик. Розмір, порівняно з "Берегинею", менший: 110 х 200 хрестиків. Зате трохи більше змішаних кольорів, при чому деякі нитки ви використаєте лише в блендах. До схеми додається табличка з витратами ниток, тому жодного номера ви не пропустите. Загалом же у схемі використано 79 відтінків (з урахуванням 27 блендів). Основу я рекомендую 16(32) або 18(36) каунту.

До 18 лютого схему можна придбати за ціною передзамовлення, пізніше вона коштуватиме дорожче. Всі подробиці можна дізнатись, зв'язавшись безпосередньо зі мною за допомогою контактної форми.
Бажаю приємних хвилин за вишивкою!

Немає коментарів:

Дописати коментар