четвер, 1 вересня 2016 р.

Пісня моря

Друзі, я повернулась! Так, коли ти мама в декретній відпустці (хто придумав називати ЦЕ ВІДПУСТКОЮ???), то про справжній відпочинок годі й мріяти. Тому я досі не можу оговтатись від вражень кількох тихих і спокійних днів на Чорному морі на Одещині...


Але ця маленька мандрівка була особливою ще й тому, що я нарешті розвіртуалилась з Ліаною Ковальчук та її родиною. Я давно знала, що нас об'єднує не лише любов до вишивки, а тепер мала нагоду в цьому переконатись. Дякую, Ліано, за гостинність, щирість, душевні розмови, смаколики і теплі спогади про нашу зустріч! Вже сумую за вами всіма!


 

 

Оскільки сьогодні я вже у рідному Запоріжжі і, переглядаючи фото, можу тільки згадувати свіже солоне морське повітря, то мені захотілось зробити маленький подарунок вишивальницям на згадку про літо. Ця схема безкоштовна. Я назвала її "Пісня моря".


Такою вишивкою можна прикрасити торбинку з мушлями або камінцями. Чи пошити подушечку-гольницю у вигляді сердечка. Чи зробити обкладинку на блокнот... Використані техніки — лічильний бекстіч (викладна нитка) і бісер. Кольори не вказую, бо все залежить від обраної основи та вашої фантазії. А розмір у хрестиках — 78 х 66, на два-три вечора спогадів:) Завантажити схему можна за цим посиланням. Буду рада побачити, яке ж практичне застосування ви знайдете цій невеличкій фантазії.
І нумо зустрічати осінь!

P.S. До речі, я ще оголошую знижку 30% на схеми "До моря" і "Король рожевих чайок" (до 15.09 включно). Але і це ще не все! Протягом двох тижнів (до 15.09 включно) на будь-які схеми за мотивами Гапчинської буде діяти нечувана знижка у 70%, за умови замовлення набору за цією схемою на сайті http://www.liana.in.ua/.

5 коментарів:

  1. Шо ти зі мною робиш!Я ХОЧУ схемку ще одну по Гапчинській. А може і не одну! Пішла в контакт вибирати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо надумаєш щось — то можеш одразу Ліані писати, вона набір збиратиме:) Це дуууже вигідна пропозиція! І тільки тому, що я така добра після моря))))

      Видалити
    2. От я прям відчувала, що як ви там зустрілись, то щось видумаєте!))))))))))) Дякую тобі величезне!))))

      Видалити
  2. Як приємно ми провели час...Ці спогади навіяли щось таке особливе на мене, та зачіпили струни моєї душі. Мрію про нові зустрічі з вами...

    ВідповістиВидалити
  3. Як приємно ми провели час...Ці спогади навіяли щось таке особливе на мене, та зачіпили струни моєї душі. Мрію про нові зустрічі з вами...

    ВідповістиВидалити