вівторок, 21 червня 2016 р.

Підсумок акції на допомогу Євгену Платонову

Нарешті публікую звіт про акцію "Вишивка рятує" у блозі, хоча в групі вже прозвітувала. Отже, протягом 17-19 червня вишивальниці Росії та України підтримали 32-річного Євгена Платонова у зборі коштів для курсу реабілітації на Кубі.


До акції долучилось 32 дизайнери, надавши загалом 209 схем для продажу у благодійній акції. 100 вишивальниць за три дні придбали 207 схем, завдяки чому вдалося зібрати 15882 грн (або 560 євро за теперішнім курсом). При цьому, на момент початку акції Женя потребував мав 2282 євро з необхідних йому 11460 євро. Тож наш внесок виявився, хоч і доволі скромний, але все ж таки відчутним. Якщо подумати, то 15-17 подібних заходів могли б здійснити Женіну мрію полетіти на Кубу для реабілітації. Нагадаю також, що дізнатись більше про Женю і допомогти йому можна в групі: ВКонтакті або на Фейсбуці.
Я щиро вдячна кожному, хто долучився до акції: як дизайнер, покупець, небайдужа людина, яка репостнула інформацію про наш захід чи людина, яка навіть не купуючи схему, перерахувала на Женіну картку певну суму. Список дизайнерів, а також груп, що підтримали інформаційно, можна подивитись тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар