четвер, 16 червня 2016 р.

Вишивка рятує. Допомога Євгену Платонову (32 роки, ДЦП)

Наприкінці зими цього року я вперше запустила акцію "Вишивка рятує". Того разу дизайнери і вишивальниці об'єднались не лише у любові до вишивки, а й у бажанні допомогти Максиму Стасіву у зборі коштів на термінову трансплантацію кишківника в Індії. Минуло півроку і зараз ми розпочинаємо нову акцію під цією ж назвою, але тепер наша мета — допомогти 32-річному Євгену Платонову, який має тяжку форму ДЦП і прагне зібрати кошти для проходження курсу в центрі нейрореабілітації на Кубі.
Між іншим, загальна сума, яка потрібна для цього курсу, не така вже й велика — усього 11 тис. євро. Але більше, ніж за рік, Жені вдалося зібрати лише п'яту частину від того, що необхідно.

Щоб не писати багато, одразу зазначу, всі подробиці про діагноз, виписки, а також відповідь на питання, чому саме Куба, — можна знайти в групах Жені: на Фейсбуці і ВКонтакті (які він веде самостійно, набираючи текст носом!)
Вам же, як поціновувачам вишивки я просто пропоную долучитись до акції "Вишивка рятує" і придбати в рамках цієї акції з 17.06 по 19.06 одну або кілька авторських схем. Як і першого разу, до акції долучились різні дизайнери (список буде поповнюватись!), і я впевнена, в альбомі обов'язково можна знайти хоча би одну схемку для душі.
"До моря", за мотивами Є. Гапчинської
"Маки"
І, розкриваючи карти. зазначу, що ті, хто давно хотів купити "Маки", можуть це зробити! А ще я, спеціально до акції, розробила схему за мотивами Є. Гапчинської, яка називається "До моря". А взагалі, годі теревеніти, гайда в групу, там і зустрінемось:)

2 коментарі: