суботу, 16 квітня 2016 р.

Чудовий день (схема)

Весна — неймовірний час, коли прокидається природа, а в кожному з нас — проявляються риси і здібності, про які ми раніше не здогадувались. Хочеться творити, кохати, дивувати, одним словом, бути чарівником (або ж чарівницею). Та щоб мати на все те натхнення, треба що? Відпочивати!
Є. Гапчинська "Чудовий день"
Коли дивлюсь на цю дівчинку, у голові крутиться: "Створила диво — відпочинь!" Наберися сили для наступного дива. Вигадай щось чудове! Потішся миттю тиші і спокою перед черговою пригодою чи відкриттям!
Одна з численних копій за Є. Гапчинською
Моя натхненниця, Ліана Ковальчук, запропонувала домалювати крильця. Бути ангелом — теж часом виснажливо, і хочеться зняти крильця, закинути ніжки вище, розкинути руки, заплющити очі і поринути у мрії.
Процес створення схеми
Я створила два варіанти схеми. Трохи яскравіший на рожевому тлі, але далекий від оригіналу Євгенії Гапчинської, на основі однієї з численних копій її картин. І у спокійніших тонах на кремовій канві. Цей варіант ближчий до малюнку художниці. 
Розмір схеми у хрестиках: 122 х 139. Стібки: хрестик, напівхрестик (вікно), трохи 3/4 хреста, бек, три французьких вузлики. Використано 33 відтінки у палітрі DMC (з них 7 змішаних кольорів). СХЕМА НЕ ПРОДАЄТЬСЯ
Чудовий день, схема від Кульбабки

2 коментарі: