понеділок, 11 січня 2016 р.

Ти — мій маяк

Нарешті я можу розкрити таємниці, про які писала з вересня минулого року. А оскільки таємниць декілька, то і розкриватиму я їх частинами.


По-перше, я вирішила взяти участь у конкурсі, що проводився у групі "Картель дизайнерів". Оскільки кількість робіт від одного учасника не обмежувалась, то спробувала свої сили аж тричі. І одну з робіт я хочу сьогодні показати. Я назвала її "Ти — мій маяк" (за ілюстрацією Олени Гнєдкової).
Надзвичайно приємно і несподівано, що вона набрала велику кількість симпатій і склала конкуренцію лідерам голосування. І ще несподіваніше — адміністрація групи відмітила її додатковим призом.

Розмір у хрестиках: 128 х 96
Кількість чистих кольорів ДМС: 26
Хрест, напівхрест, бек


Ти — мій маяк! (схема не поширюється)
Хоча, правду кажучи, цей дизайн вартував мені сивого волосся. При тому, що малювалась схема натхненно і легко. Та і вишивка принесла неабияку втіху, не зважаючи на те, що темно-сіра Murano трохи попсувала мені нерви і зір. Але неочікувано виникли проблеми там, де їх не мало бути — з правами на використання зображення. На щастя, всі питання вдалося розв'язати, і роботу таки прийняли на конкурс. Але, забігаючи наперед, одразу зазначу: моя схема не поширюватиметься. Дизайнерка Міла Вождь має цю ілюстрацію у своїх планах, і я впевнена, її схема буде чудова.



Що стосується мого маяку і того, що він для мене значить. Певно, у багатьох з нас є людина, яка неодмінно нас надихає. Навіть коли вона не поруч, нам достатньо знання, що десь вона є, і це знання слугує нам світлом у темряві. Ось з такими думками я вишивала свою роботу.
Я вдячна всім, хто голосував за неї, для мене це величезний стимул розвиватись далі. А ще я вдячна Наталці Каріді за ефектні фото:)

11 коментарів:

  1. Чудова вийшла схема! Вірно та вдало вибранна тема,дуже зворушлива, що чіпляє найпотаємніші струни душі! Вітаю!

    ВідповістиВидалити
  2. Чудова ілюстрація, чудова схема, чудова вишивка!

    ВідповістиВидалити
  3. Гарна робота! Шкода, що не поширюється!

    ВідповістиВидалити
  4. Одна з кращих і надихаючих на вишивку робіт. Ну чому-у-у не поширюється?! (це питання до несправедливої долі). Але раптом щось зміниться - обов"язково повідомте, будь ласка

    ВідповістиВидалити