середу, 30 вересня 2015 р.

Ключниця "Весняна Україна"


Ще на початку місяця я вишила свою другу хатинку від "Леді". Цього разу — весняну.


Я дуже люблю ці дизайни і довго вгамовувала свого внутрішнього "хом’яка", щоб не купити всі українські хатинки. Бо, хоч вони і вишиваються, як пісня, та куди потім діти 10 штук (чи скільки їх там). Тож треба було обрати такі, що най-найбільше до душі припали. Отже, в запасі маю ще два набори, а сьогодні покажу "Весняну Україну". 



Родзинкою цього дизайну особисто я вважаю двох пташок на даху, в яких насправді є своя хатинка на дереві. Мені приємно уявляти, що всередині шпаківні вже готове гніздечко і незабаром там з’являться маленькі яйця. Дерево вже буяє зеленню, а от на першому плані бачимо підсніжники, та і на пагорбах ще де-не-де сніг лежить. Трохи дивно нібито. Бо підсніжники — це лютий-березень, а листя — то вже ближче до квітня. Хіба ні? Але за цих хазяйновитих пташок я можу пробачити деяку хронологічну плутанину.


 До комплектації набору, як і вперше, жодних нарікань. Єдине, помітила, що кольори ниток так відрізняються від кольорів на обкладинці. Розумію, що це такі особливості поліграфії. Але все одно можна сміливо вишивати, бо результат неодмінно порадує!
Щодо оформлення, то ще на початку вишивки я знала, що хочу ключницю. А коли закінчила — то зрозуміла, до кого саме звернутись по допомогу. Майстер Дмитро — справжній чарівник з Сімейної майстерні "Цаца".




Ключницю зроблено з сосни, вона приємно пахне, дверцята оброблені морилкою і мають гарний зелений відтінок. Всередині чотири жердинки (чи як це правильно сказати?) для ключів.

Ось така згадка про весну вийшла. Ключницю дарую своєму коханому брату, щоб в його оселі завжди панували затишок і добробут:)

7 коментарів:

  1. Чудесная вышивка и великолепный подарок! Пусть ключикам будет уютно в домике!

    ВідповістиВидалити
  2. Яка жирнюча штуковина! Як колись у мене своя хата буде, точно таке щось подібне зроблю!

    ВідповістиВидалити
  3. как интересно!!! а боковинки будут не окрашены?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. боковинки и внутренности белой краской окрашены, но так, что фактура все равно просматривается сквозь. То есть, получается, она бело-зеленая

      Видалити