неділю, 11 січня 2015 р.

Сумочка "Рожева мрія"

Ось так пафосно я назвала результат другої спроби пошити органайзер для вишивального процесу. Перша спроба описана тут. В цілому, моя "Рожева мрія" виглядає краща, ніж її попередниця, але помилок і недосконалостей в ній повно! Та все одно я нею милуюсь, бо вона красунечка в мереживках:)


Смугаста тканина — колишня мамина блузка. Рожева однотонна — бавовна для рукоділля (не пам’ятаю, чиє виробництво, давно купила відріз дещо для іншої мети, але так йому пасували оті смужки, що я зважилась пустити його в діло). Попереду невеличка кишеня на блискавці. Позаду — кишеня для схем чи журналу формату А4. Всередині також є пара кишень: вузька і глибока для органайзерів з нитками (рідних, з набору), і ще одна кишенька про всяк випадок (зайвими вони не бувають). Залишилась ще пара клаптиків, з яких я хочу зробити гольничку.
Верхня тканина простьобана з синтепоном.





Тепер головні грубі помилки. Ручки вийшли чогось різної довжини, це треба буде виправити. Блискавка — це також проблема, ще не навчилась гарно і охайно робити гаманець чи сумку з підкладкою і блискавкою. Доводилось трохи підпорювати і руками криво потім підшивати. Ну, і певно, найголовніше. Не виходить у мене поки що повністю продумати всю технологію, весь алгоритм дій до кінця. Також не виходить повністю дотриматись рекомендацій, знайдених в мережі. Зокрема, тому, що ці рекомендації часто-густо вже для тих, хто має якийсь досвід у шитті. А ще тому, що не до кінця мене влаштовують пропоновані результати і хочеться зробити щось по-своєму. Тож доводиться набивати власні гулі. Та я не засмучуюсь абсолютно, а отримую шалену насолоду від того, що вчусь.
Цього року я хочу піти на курси крою і шиття. Хотіла з лютого, але не знаю, чи вийде, бо є організаційні моменти, які мені складно вирішити. Але так чи інакше, дуже кортить на ті курси. А поки — тішусь оце час від часу. І вже знаю, який наступний вишивальний процес оселиться в моїй рожевій сумочці. Та це трохи згодом.

Немає коментарів:

Дописати коментар