вівторок, 31 березня 2015 р.

Чохол для телефону "Хохлома"

Зробила я ще на початку березня ще одну милу штучку з фермуаром, але не показувала, бо робота була для конкурсу, тож вимагалась анонімність. Але зараз можу похвастатись.


Невеличкі мотиви для листівок на тему хохломського розпису мені сподобались у журналі "Все о рукоделии". Взагалі з дитинства люблю цей стиль розпису. А тут випала нагода зробити невеличкий подарунок дорогій свекрусі:) Вона родом з Росії, тож і вишивка ця цілком доречна.
За умовами конкурсу, робота мала бути пов’язаною з квітами і обов’язково містити ключик (будь-якої форми, розміру і виконання). Тому з чотирьох запропонованих мотивів обрала двох пташок, додала їм малесенький "ключик" до сімейного щастя. І фермуар знайшовся підходящий, з сердечками. Вишивала нитками Гамма і СХС на канві українського виробництва.



Незважаючи на невеличкий розмір, робота виявилась доволі копіткою, бека в ній, як бачите, доволі багато. Але попри це, вишивалось на одному подиху. Питання постало, яку ж тканину обрати для чохла. Мені пощастило придбати в секонді дві чудові розпаровані штори. Планую з них ще й сумку в перспективі якусь придумати.


9 коментарів:

  1. Яка краса! Чудово вийшло, вишивка така яскрава, соковита, я би навіть сказала, смачна :) і все до смаку підібрано.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. щиро дякую! мені теж дуже сподобався результат, якщо врахувати мій недосвічений рівень :)

      Видалити
  2. Відповіді
    1. нє, пасу задніх:) в лідерах текстильна лялька, топіарій і щось ще

      Видалити
  3. Боже, яка краса!А можете поділитися такими класними схемами?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вітаю, по-перше, дякую за відгук. По-друге, важко чимось ділитись з анонімом:)
      Але наразі в мене все одно нема цього журналу

      Видалити
    2. Ой, вибачте,будь-ласка, я просто не зовсім в курсі,як на цьому сайті коментувати))Хоча це зовсім не применшає мого захвату від Ваших робіт!!!
      Дуже шкода, що немає(((

      Видалити