суботу, 7 лютого 2015 р.

Хатка від "Леді": цілюща сила кольору

Коли за вікном сіра мжичка, а від новин смикається око, то хочеться дати душі хоч трошки сонця і позитиву. Вишивка мені в цьому неабияк допомагає!



Представляю вам оформлену хатинку з серії "Мальовнича Україна" — "Жнива". Цей набір виявився несподіваним подарунком (про що я вже розказувала раніше), опиратись бажанню вишити його я не змогла, процес був швидким і приємним. Кольори — просто бальзам на душу! А ще й сам сюжет! Так приємно споглядати дари природи, врожай, затишну білу хатку, скирди пшениці... В цій маленькій роботі стільки деталей, що я навіть розгубилась, яка ж з них моя улюблена!








01301 Жнива ("Леді")
канва Zweigart
нитки Anchor
розмір 11х11 см
вишивала з 16.01.2015 по 24.01.2015



Подарувала готову роботу мамі, щоб в її оселі завжди панував затишок і достаток:) До речі, багет обрала такий самий, як у моїх ведмедиках!

Вирішила робити процеси у вигляді роліків на ютубі. З часом перероблю всі слайд-шоу, які були в презентаціях попередніх робіт. А поки можна переглянути, як народжувалась ця картинка.


7 коментарів:

  1. суперова хатка! і так шкода, що їх уже не випускають

    а відео - то просто бомбезне!

    ВідповістиВидалити
  2. Класс! Дуже гарне відео вийшло! А гарбузики так смачно виглядають ^_^

    ВідповістиВидалити
  3. Яка краса! Я ще вагалася -- купувати-не купувати саме цей набір. А як побачила вашу роботу ... зараз же й замовила :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. приємно чути, що комусь мій досвід допоміг визначитись.
      я тепер облизуюсь на парочку хатинок знову

      Видалити
    2. Я вже вишила дві -- Різдвяну та Виноград Бесарабії. Різдвяна -- дуже радісна картинка, дійсно Різдво! А Виноград -- це майже Пауелл, така собі хатинка, що тане під сонцем. А скількі в мене цих хатинок у сховку... Так, я, на відміну від вас, справжній хом'як! :)

      Видалити
    3. відчуваю, що не втримаюсь і придбаю собі ще парочку...

      Видалити