суботу, 31 січня 2015 р.

Січень 2015: вишивка без кордонів

Не встигли й озирнутись, як січень позаду. Продовжую започатковану в минулому році традицію і звітую про те, яким був цей вишивальний місяць для мене. А був він доволі емоційним і продуктивним.

Фрагмент нової роботи
По-перше, оформила дві роботи, які закінчила ще 2014-го. "Аґрус", який вже встигла продати на благодійному аукційоні "Свій за свого", а також "Казковий сад", що тепер прикрашає мою стіну в парі з "Колисковою".
Планувала присвятити січень козакам, навіть закінчила нарешті сторінку схеми, трошки пересунула тканину і переповзла на нову сторінку, але сталось не так, як гадалось. 
Було

Стало
Несподівано прийшов сюрприз за участь у вишивальному марафоні в одній з контактовських груп. Та неабиякий, а такий, що я давно хотіла спробувати. Набір фірми "Леді" з серії "Мальовнича Україна". На жаль, з’ясувалось, хатки вже зняті з виробництва, та й з самою фірмою невідомо що зараз. А шкода, хотілося ще вишити пару-трійку хаток з цієї серії. Роздивлятись набір мене вистачило на 5 хвилин. Не стала опиратись бажанням і вишила невеличку, яскраву картинку. На все про все пішов десь тиждень. Більше деталей покажу, коли оформлю (а оформлю скоро).
Затишна хатинка
Лантухи з врожаєм
Продовжую опановувати мистецтво створення вишивальних схем. На жаль, просуваюсь у цьому доволі повільно. То брак часу, то брак душевної енергії через події в країні. Але певний прогрес все ж таки є, і скоро покажу першу вже вишиту роботу власної розробки (знову ж таки, коли оформлю, планую найближчими днями цим зайнятись).

Ниточки до "секретного" процесу
Ну, і з останнього: забанили мене на одному російському вишивальному сайті, де я тусувалась без малого рік. У зв’язку з чим у мене до вас, шановні майстрині, питання. А які вишивальні віртуальні тусовки полюбляєте ви і чим вони вас приваблюють?
На цьому прощаюсь, але не надовго. Чекайте мене з оформленими роботами. В лютому планую добре підтягти козаків. 

6 коментарів:

  1. Не перестаю милуватись твоєю хатинкою :)
    Про свою улюблену тусовку я вже казала :)

    ВідповістиВидалити
  2. А чому забанили?
    Я в більшій мірі роздивляюсь в різних групах "ВКонтакте", або на ФБ... Зареєстрована на http://crosti.ru/, був час, була активна там, а зараз більше для "подивитись"... Я, мабуть, якась пасивна вишивальниця))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. забанили, бо не зійшлася характерами з модераторкою (між, іншим, українкою). Чомусь на форумі можна було поливати брудом Україну, а написати про день скорботи у зв’язку з обстрілом Маріуполя - неповага до "дівчаток з Росії". Мене це лицемірство задовбало, і я в приваті висловила все, що думаю.

      Видалити
    2. Я, до речі, на crosti теж у "вільній" темі вичитала, що одній баришні Київ подобається дуже, але українці і раніше "руських" не любили, а зараз і поготів... Тому вона сюди не приїде. Думала щось відповісти їй на це, та передумала... Ну їх. Свого розуму не вкладеш.

      Видалити
    3. от нехай і не їде) повітря чистіше буде

      Видалити