неділю, 7 грудня 2014 р.

Медальйончик-пташка

Давно приваблювали вишиті на дерев’яних заготівках медальйончики. Цікаво було спробувати, що воно таке і з чим його їдять. І ось в сюрпризі від Яни мені попалась чудо-пташка фірми "Rico design". Нетерплячка настільки охопила мене, що я навіть не спромоглась нормально пофотати набір:)

Вишила свою пташку я в два підходи. Між ними була значна перерва. Одразу вирішила, що робитиму ідеальний виворіт, хвости довелось закріплювати на лиці, через це хрестики далекі від ідеалу.


До того ж, шилось, згідно інструкції, в 4 нитки. Голка проходила крізь дірочку доволі туго, пальцям довелось добряче попрацювати, навіть згадалось дитинство і мозолі від гри на балалайці. Став у пригоді наперсток. Ниточки жовтого кольору в наборі не виявилось, тож я й досі думаю, залишити так, чи додати нитку, а може й бісер! Бек, як завжди, зіпсував всю красу на вивороті, хоча його тут і небагато. Але через те, що я мала справу не з тканиною, а з твердою дерев’яною основою, закріпляти його було незручно.



Ниток залишилось достатньо, щоб вишити ще одну таку пташку. От тільки не знаю, чи продаються у нас де-небудь дерев’яні заготовочки? Я не зустрічала.
Думаю тепер, що зробити з цього горобчика. Варіанти: магнітик на холодильник чи брелок. Є ще ідеї?

2 коментарі:

  1. Какие аккуратные крестики! А изнанка - просто класс!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Яна! Как придумаю, куда применить, обязательно поделюсь:)

      Видалити