середу, 12 квітня 2017 р.

Нашестя закоханих равликів

Не питайте чому, але попросили мене змайструвати 8 равликів для невеличких душевних подарунків кільком людям, які підтримують хорошу справу.


Так, я знаю, що можна шити гарних текстильних равликів. Але я ще жодного разу цього не робила і не була певна, що впораюсь гарно. Та і зрештою стільки тканини в мене немає в запасі.
Але сподіваюсь, моє рішення з вишитими равликами і сердечками теж сподобається. Отже, на вишивку кожного равлика пішла година часу, це приблизно 250 хрестиків. За основу взяла рівномірку українського виробництва. Для задньої сторони сердечка — бавовна, чи то американська, чи то корейська, вже й не знаю, яка була вдома. Наповнювач — холофайбер. Стали у пригоді пластмасові різнокольорові бусини і атласні стрічки, які теж знайшлись у запасах.
Сфотографувати у моєму дворі будь-яку роботу — проблематично в принципі, жодного пристойного фону, все сіре, пошарпане і запилюжене. А це ще й дощик побризкав і сонце сховалось. Але зрештою, саме після дощу трапляється нашестя равликів, хіба ні?:)
Тож тримайте кілька фото, найвдаліші з тих, що вийшло зробити. А також тримайте схемку закоханого равлика, може, знадобиться комусь колись:)



2 коментарі: