четвер, 29 грудня 2016 р.

Коли форма має значення

Хто б міг подумати, що так важко даватимуться мені квадрати! Вже довгий час у мене в процесі чарівна шкатулка від Марини Ткачової. 
Це перша масштабна робота у шовчиковій техніці. Та якщо вишивка не спричиняє ніяких особливих труднощів, зате збирання пінкіпів — це моє особисте пекло. Наразі склеїла три стіночки, попереду ще три. Трикутні елементи кришки навіть не починала ще вишивати. Слід визнати, шовчики мене дещо вимотали. Тим більше, часу зараз на вишивку не вистачає. Як і на схеми. Та сьогодні з'явилось натхнення поборотись з пінкіпами. Схоже, нічого кращого за стягування нитками тут придумати неможливо. Як я це не люблю!.. 
 

Не покажу проміжні етапи, щоб не лякати вас (і себе зайвий раз не засмучувати). Сподіваюсь, в готовому вигляді шкатулочка не буде надто страшна. 
  
Зате круглі пінкіпи виходять на порядок кращими. Цей кораблик я вишила за  два дні у відрядженні. Схема з журналу "Все о рукоделии", авторка дизайну — Катерина Мешкова. Основа — белфаст, нитки DMC. Готовий пінкіп буде подарунком для однієї хорошої дівчини. Сподіваюсь, все, що вона загадала перед новим роком, справдиться. А цей кораблик нехай буде маленьким оберегом в усіх її справах!

2 коментарі:

  1. Відповіді
    1. дякую! рожеву скарбничку досі не закінчила ще...
      А кораблик вже тішить одну мою хорошу знайому:)

      Видалити