суботу, 5 вересня 2015 р.

Грайлива осінь. Грайлива Хільда (схема)

Вересень вирішив відігратись за прохолодний початок літа і припікає добряче. Ще не жовкне листя, але освітлення вже особливе, осіннє. Чудова нагодна показати вам одну з моїх схем, яку я навряд чи буду поширювати (проте комусь може пощастити узяти її для першого і ЄДИНОГО відшиву).
Художник Дуейн Брайєрс
Знайомтесь. Це Хільда. Та ви, безперечно, її чудово знаєте! Художник Дуейн Брайєрс за своє життя намалював близько 250 сюжетів з цією життєрадісною пампушкою у стилі пін-ап. Вони і досі користуються популярністю. Ще б пак! Вона ніколи не сумує і неодмінно заряджає оптимізмом. 
Серед дизайнерів і виробників вишивальних наборів Хільда теж популярна. З того, що мені відомо, з нею працювали Ксенія Адоньєва, Тетяна Драганова, Катерина Волкова. В наборах її можна зустріти у фірми "Неокрафт". Всілякі бісерні розробки теж трапляються, але вони мені не цікаві як явище, тому тут навіть не беру до уваги. 
Хільда Ксенії Адоньєвої
Хильда Тетяни Драганової
Хільда Катерини Волкової
Дуже часто розробки фірм сильно програють дизайнерським схемам. Це зумовлено, перш за все обмеженнями в палітрі та стіжках. Але, зрештою, навіть з цими обмеженнями можна створювати доволі пристойні схеми. Та часто трапляють прикрі невдачі. Одна з таких — Хільда з мильними бульбами від "Неокрафт".

Відшив набору "Неокрафт"
І керуючись чудовим принципом "візьми і зроби!" (не сприймати за політичну рекламу, брррр:)), я вирішила спробувати розробити власну схему за цим самим сюжетом. Що з того вийшло — судити вам.
Процес створення схеми
Хільда Олександри Сергієнко (Кульбабки)
Пишіть, якщо захочете її вишити:) Нагадую, що схема поширюватись після першого відшиву — не буде! 

6 коментарів:

  1. Ой, прикол який!))) Це така розважалочка у тебе, судячи з усього))))) Ну подивимся, як вийде)))

    ВідповістиВидалити
  2. О, класс! Люблю это персонаж. И не вооруженным взглядом видно, что твоя Хильда намного лучше, чем у "Неокрафт"!! Сейчас загружена своими делами, а так бы соблазнилась ее вышить)) Но может кто-то именно о ней мечтал, а тут такая возможность. Полюбуюсь потом результатом)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую на доброму слові:) теж сподіваюсь, що хтось захоче вишити, що я, дарма старалась)))))

      Видалити
  3. Вот! Я всегда говорила, что нужно уметь ждать и тогда дождёшься того самого! И я дождалась!
    Эту Хильду полюбила сразу и схема Неокрафта меня ужасно разочаровала, а эта - самая та! Можно мне?

    ВідповістиВидалити