понеділок, 28 вересня 2015 р.

Вересень 2015: секретні матеріали і трошки бонусів до Дня козацтва

Всім привіт! Я з традиційним звітом за минулий місяць. Схоже, мені треба перейменувати блог з Кульбабчиного натхнення на Кульбабчині секрети.


Адже, вересень був доволі продуктивним і на схеми, і на вишивку, але показати нічого толком не можу. Та тим не менш, буду звітувати:))
По-перше, закінчила перший відшив жасміну від ТМ "Мережка". Ті, хто підписані на групи Мережки в соцмережах, вже могли бачити фото цього букету, але покажу ще тут.

Поки вирішила не оформлювати, та, коли зроблю це, створю окремий пост, присвячений цій вишивці. Єдине, хочу зазначити: вишивати було цікаво, незважаючи на світлі відтінки. Але за основу для жасміну я взяла би рівномірку все ж таки. Набір обіцяють виставити на продаж з жовтня.
По-друге, закінчила ще одну хатку від "Леді", цього разу "Весняну Україну". За кілька днів покажу в деталях, оформленні, а поки, щоб ви мені повірили, лише одне фото.
Весняна Україна
За свій довгобуд, чесно, кілька разів сідала. Але ж прогрес невеличкий. Що, показати? Ех, соромно, та покажу. Боюсь, такими темпами не закінчу до нового року. А хотіла! Бо воно мені вже муляє!
Було на початку червня
Стало на кінець вересня
А тепер починаються, власне, секрети. Малювала і вишивала. Багато і натхненно. Показати не можу. Повірте на слово. Обов’язково покажу, тільки тоді, коли ви про це забудете.
І стосовно відшивів. Олена Коваль взяла вишивати мою безтурботну Хільду. Процес можна дивитись тут. Наталка Олексишина продовжує воювати з норовливою "Натурницею". А Тамара Свеженцева порадувала готовою роботою "Характерник".

До речі, я тут що подумала. 14 жовтня — День українського козацтва. А в мене як раз є три цілком підходящі схеми, які ви можете за бажання придбати. Якщо ж встигнете за два тижні вишити роботу за якоюсь з цих схем і показати мені — то отримаєте бонус 50 грн, який зможете використати будь-коли при купівлі майбутніх схем або в індивідуальному замовленні. Бонус матиме та вишивальниця, яка покаже фото першою. Часу небагато, але все реально:) 
Покажи вишивку за однією з цих схем до 14 жовтня —
і отримай бонус 50 грн
Та зрештою, можна вишивати і не поспішаючи нікуди. Саме такий настрій у мене цього вересня. В строки не вкладаюсь — і не переймаюсь:)
Дякую, що не забуваєте, незабаром покажу щось цікаве, заходьте ще!

4 коментарі:

  1. Кмітлива ти, як я подивлюсь! І якщо не зважати на довгобуд, то нічогенька така собі трудяжка! А з бонусом це ти кльово придумала, підтримую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталко, це я не показала 4 схем і однієї вишивки в цьому місяці:))) Тож так, вважаю себе трудяжкою:))
      а з бонусом — та так, спало на думку. Раптом хтось захоче приємне і корисне поєднати;)

      Видалити