неділю, 1 березня 2015 р.

Світанок нового дня

У перший день березня презентую новий процес, який почала пару днів тому. Сьогодні погода не радувала сонцем, а от позавчора в повітрі вже відчувалась весна, навіть дитина моя гуляла без шапки, так тепло було! Надихнувшись прогулянкою, розпечатала давно омріяний набір.

Це — мій улюблений маяк у Dimensions. Тут мені подобається все: сам маяк, небо, птахи, вітрильники на морі і ромашки біля парканчику. Навіть назва така, що дарує надію, як і кожен новий світанок, що ми зустрічаємо, — Dawn Of A New Day.
Практично вся картина вишивається в одну ниточку, і хрест, і напівхрест. Сподіваюсь, надовго процес не розтягнеться, бо дуже багато напівхреста. Та й стимул у мене є скоріше її вишити. Так хочеться, щоб спрацювали всі ці позитивні символи сюжету:)




7 коментарів:

  1. надзвичайно швидесенько просунулась!

    ВідповістиВидалити
  2. Сашуль, ми з тобою на якійсь одній хвилі))) У мене ця картинка у процесі))))) тільки я не набором купувала, а окремо схемку у магазині і ниточки по ключу. Але ти швидка, у мене щось воно затягнулось. І у мене кольори темніші будуть (ДМС). Ото буде що порівняти))))
    Легких тобі хрестиків!))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о, авжеж, цікаво буде порівняти! а ти з якого боку почала?

      Видалити
    2. З верхнього лівого. У мене схемка ділиться, по-моєму на 9 листочків, тож 3 верхніх вже повністю відшито, почала серединку. Увечері буду дома, виставлю у себе у блозі, подивишся)

      Видалити