суботу, 28 березня 2015 р.

Березень 2015: з натхненням і надією

Яким би не був важким емоційний стан, весна бере своє. Всесвіт не дає сховатись у мушлю депресняку, витягує мене звідти за вуха і змушує ворушитись. Це стосується не тільки рукоділля (навіть на нього не так вже й багато часу і сил залишається). Та для культурних і громадських ініціатив у мене є сайт "Своєрідного Кола". А тут покажу дещо з того, що навишивалось за місяць.



Козаки мої просунулись зовсім трохи. Але вже видно рукав з візерунками. Планувала, що як раз рукав дошию, та щось стало мене косити по вечорам і вишивка під лампою майже не йшла у цьому місяці.
Було
Стало
Маяк зате виріс! І навіть уже не пливе у повітрі на хмарках, а впевнено стоїть на землі в оточенні яскравої зелені. Схема дуже цікава. Пропонується вишивати в одну нитку на 14 канві. Все світиться, виходить прозорим і невагомим. Загальну картинку, яку маю на цей момент, не покажу, бо не хочу розчепляти снапи. Гадаю, у квітні завершу свій маячок.
Небо вже кличе до польоту:)
На ґанку вже можна посидіти
Ще є кілька робіт невеличких "секретних". Одну — ще треба доробити, один штрих зостався. А дві — цілком завершені. Та не можу показати, бо беру участь у рукодільному конкурсі на одному форумі, ось коли він добіжить кінця — розсекречусь (хоча перемога мені не світить, уже по голосуванню видно, та потерплю вже).
Є нові проби у схемотворчості. Та, знову ж таки, довести до ума треба. Між іншим, "Квітку пам’яті" виклала у вільний доступ.
Ось таким був мій вишивальний березень. Нехай для вас, дівчата, завжди світиться маяк надії, хай яким би темним не був морок ночі. І ніч не вічна, і зима... З весною!

8 коментарів:

  1. які чудові козаки!
    і маяк надзвичайний (лежить у мене такий у скарбничці також, чекає свого часу).

    і нехай твої побажання почують там, де це треба, і надія прийде з перемогою!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Терезочко! я в захваті від маяка! І дуже хочеться вірити в його дію:)

      Видалити
  2. Яка ти молодчинка, Маячок просто мега-швидко у тебе виходить))) І носика не вішать, ось весна вже скоро-скоро вступить у свої законні права і трішки буде полегше!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та де там вішати, ось кажу ж — не дають розслабитись))))
      Квітень буде теж насиченим і емоційним. І тривожним, на жаль

      Видалити
    2. Труднощі ніколи не даються не по силам. Все буде добре!!

      Видалити
  3. Ще хотіла заміточку про ку-снапик залишити, та забула поки писала))) ото ж така дівоча пам"ять))) дуже вже вони зручні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У мене ку-снапи 20х20, невеличкі. Зараз би собі і більшого розміру придбала би, але, з іншого боку, під ці маленькі я як раз шила рожеву сумочку для процесів, і в мене там прекрасно живе маячок)))

      Видалити
    2. У мене теж такого розміру. Дуже довго роздумували, чи купувати, чи ні, але не жалкую. А я навпаки, думаю, може меншенькі купити, на менші картинки. Хоча у твоєму випадку їх можна просто "доточити", продаються додаткові частини.

      Видалити