четвер, 26 лютого 2015 р.

Лютий 2015: про козацьку долю — широкий степ і волю

Як і обіцяла, вишивальний лютий присвятила всього одній роботі, бо треба ж її просувати! Результат перевершив сподівання. Картинка виросла суттєво, і, більше того, я встановила на ній особистий рекорд по кількості вишитих хрестиків.

четвер, 19 лютого 2015 р.

Чайка Джонатан, або Знайомство з фермуаром

Рано чи пізно це мало статись! Хіба можна лишитись байдужою до магії такої суто жіночої штучки як гаманець з фермуаром? Звісно, ні. Відкрию одразу ж маленький секрет, в мене з минулого року лежить невеличка вишивка і навіть підібрана до неї тканина, але я все ніяк не наважусь пошити з тим фрагментом сумочку. Вже й навіть фермуар купила для сумочки! Та спершу треба було потренуватись на чомусь простішому. Тож зустрічайте гаманець із чайкою Джонатаном.

понеділок, 9 лютого 2015 р.

Квітка пам’яті

Ми живемо в такий час, коли на наших очах народжуються нові українські легенди. Вони вкарбовують у себе сьогодення, його символи і змісти. Одним з таких символов для сучасних українців стала, безперечно, вежа Донецького аеропорту.


суботу, 7 лютого 2015 р.

Хатка від "Леді": цілюща сила кольору

Коли за вікном сіра мжичка, а від новин смикається око, то хочеться дати душі хоч трошки сонця і позитиву. Вишивка мені в цьому неабияк допомагає!